Chocolade Cupcakes
Zo als eerder beloofd, hebben wij dit weekend 3 recepten voor
jullie klaar gemaakt die zowel bij kerst en oud en nieuw als bij andere gelegenheden
passen. Deze recepten hebben wij ook gefilmd,
en binnenkort zullen deze ook op onze Youtube kanaal beschikbaar zijn, dus
blijf ons volgen!
Wij beginnen met het recept van de chocolade cup cakes! Yummie!!
Wat heb je nodig?
1 1/2 cup bloem (zelfrijzend)
1 cup
bastard suiker
1/3 cup cacao
poeder
1 tsp baking
soda
1/2 tsp
zout
1 cup water
1/2 cup kokos olie
1/4 cup melk (amandel, soya, rijst of haver)
1/4 cup appelmoes
1 tbsp appelazijn
2 tsp vanille extract
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180Cº. Zet de cup cake vorm al
klaar.
Mix alle natte ingrediënten met een mixer(behalve het
appelazijn). Voeg de natte ingrediënten aan de al gezeefde droge ingrediënten in een
grote kom. Meng het geheel goed door. Voeg het appelazijn als laatste toe, en
meng het geheel zachtjes met een houten lepel door.
Vul de cup cakes vormpjes tot iets meer dan de half. Bak het
gedurende 20 minuten.
Ik garandeer je, dat niemand zal geloven dat er geen eieren
of melk in deze cup cakes zit!
Tip: Om de cup cakes te
versieren, kan het recept van onze vanille boter crème gebruiken!
Chocolate Cupcakes
So as I promised
earlier, we have prepared for you this weekend 3 recipes both good at Christmas
and New Year’s Eve as in other occasions. We have also filmed those recipes,
and they will soon be available on our Youtube channel, so stay tuned!
We start
with the recipe of the chocolate cupcakes! Yummie!
What do you need?
1 1/2 cup
flour (self-rising)
1 cup brown
sugar
1/3 cup
cocoa soda
1 tsp
baking powder
1/2 tsp
salt
1 cup water
1/2 cup
coconut oil
1/4 cup
milk (almond, soy, rice or oats)
1/4 cup
applesauce
1 tbsp
apple vinegar
2 tsp
vanilla extract
Preparation
Preheat the
oven to 180Cº. Put the cupcake baking tray ready and aside.
Mix all wet
ingredients in a blender (except for the apple cider vinegar). Add the wet
ingredients to the already sifted dry ingredients in a large bowl. Mix it well.
Then add the apple cider vinegar, and mix gently with a wooden spoon.
Fill the cupcakes
molds to just over half. Bake it for 20 minutes.
I guarantee
you that no one will believe that those cupcakes contain no eggs or milk!
Tip: In order to decorate the cupcakes, use the recipe of our vanilla butter cream!
Cupcakes de chocolate
Então, como
prometido anteriormente, preparamos neste fim de semana três receitas para vocês
o qual podem ser servidas tanto no Natal e Ano Novo como em outras ocasiões. Nós
filmamos as receitas passo-a-passo, e estaremos publicando-as em breve no nosso
canal do Youtube, portanto, fique atento!
Começamos
com a receita dos cupcakes de chocolate! Yummie!
O que você precisa?
1 1/2
xícara de farinha de trigo(com fermento)
1 xícara de açúcar mascavo
1/3 xícara de cacau em pó
1 colher de chá de baking soda
1/2 colher de chá de sal
1 xícara de água
1/2 xícara de óleo de côco
1/4 xícara de leite (de amêndoas, soja, arroz ou aveia)
1/4 xícara de purê de maçã (maçã raspadinha)
1 colher de sopa de vinagre de maçã
2 colher de chá de essência de baunilha
Preparação
Pré-aqueça
o forno a 180C º. Coloque a fôrma dos cupcakes ja preenchida de lado.
Misture todos
os ingredientes molhados com a batedeira(exceto o vinagre de maçã). Adicione os
ingredientes molhados aos ingredientes secos,( já peneirados) em uma tigela
grande. Misture bem. Por ultimo, adicione o vinagre de maçã, e misture
delicadamente com uma colher de pau.
Preencha os
moldes da fôrma com a massa de cupcakes atéum
pouco mais da metade. Asse por 20 minutos.
Eu lhe garanto
que ninguém vai acreditar que não há ovos ou leite nesses cupcakes!
Dica: Para decorar os cupcakes, você pode utilizer a nossa receita de glacê de crème de baunilha!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten