Vanille boter crème
Een gebak, cake, cup cakes of zelfs koekjes zijn heerlijk om
te bakken en proeven! Maar als je het een beetje wilt versieren met crème dan kom je snel op het “boter”
probleem. Want ja, het is eenmaal boter
crème! Maar, zelfs daarvoor zijn er al
tal van oplossingen tegenwoordig. Zo als het gebruiken van plantaardige boter(Ghee) en margarine. Dus, zullen we
beginnen?
Wat heb je nodig?
½ cup plantaardig boter
½ cup plantaardig margarine
3 a 4 cup poedersuiker (gezeefd)
½ tbs vanille extract (zonder alcohol)
¼ cup melk (soja, rijst, amandel of haver)
Bereiding:
Doe de boter en margarine in de keuken machine op medium
stand en laat deze mixen tot een zachte mengsel. Voeg de vanille extract toe.
Zeef de poedersuiker en voeg deze beetje bij beetje in de keuken machine. Laat
het geheel goed mixen. Voeg het melk toe. Na ongeveer 5 minuten mixen zal het
boter crème al een goede consistentie hebben gekregen. En klaar is het!
Tip: *Als je een nog
stevige crème wilt, dan hoef je alleen nog wat meer poedersuiker aan toe te
voegen! *Deze boter crème kan je gebruiken om allerlei taarten, cakes en gebakjes
te versieren of te vullen! *Gebruik wel een sterren punt in de spuitzak voor
the cup cakes! *Wil je bijvoorbeeld een chocolade crème maken? Voeg 1 cup cacao
poeder tijdens het mixen, en voilà!
Vanilla butter cream
A pastry,
cakes, cupcakes or biscuits are delicious to bake and taste! But if you want to
decorate it with a little cream then you soon realize the “butter problem".
Because yes, it's once butter cream, so you will need some butter! But even this
days, there are already numerous solutions for this. Just like using vegetable
butter (Ghee) and margarine instead of dairy butter. So, shall we begin?
What do you need?
½ cup vegetable
butter
½ cup
vegetable margarine
3 to 4 cups
powdered sugar (sifted)
½ tbs
vanilla extract (without alcohol)
¼ cup milk
(soy, rice, almond or oat)
preparation:
Mix the
butter and margarine on medium level with a hand mixer, and let it mix until a smooth
mixture. Add the vanilla extract. Sift the icing sugar and add it little by
little in the kitchen machine. Allow it to mix. Add the milk. After about 5
minutes the butter cream mix will already have a good consistency. And then it's
ready!
Tip: * If you want a more solid cream, you just need a little more powdered
sugar to add! * This butter cream can be used for a variety of pies, cakes and
pastries to decorate or fill! * Use a star point in the piping bag for the cupcakes!
* If you put a chocolate cream make? Add 1 cup cocoa powder while mixing, and
voila!
Glacê de baunilha
Tortas, bolos, cupcakes ou biscoitos são
deliciosos de preparer assim como de saborear!
Mas se você quer decora-los com glacê, então serás confrontado com o problema
da "manteiga". Pois glace sem
manteiga não dá! Mas mesmo assim existem inúmeras soluções hoje em dia. Como
porexemplo usar manteiga vegetal (ghee) e margarina. Então, vamos começar?
O que você precisa?
½ xícara de manteiga
vegetal
½ xícara de margarina
vegetal
3 a 4 xícaras de açúcar em pó (peneirada)
½ colheres de sopa de
extrato de baunilha (sem álcool)
¼ xícara de leite
(soja, arroz, amêndoa ou aveia)
Preparação:
Misture a manteiga e a margarina com ajuda de
uma batedeira de bolo, ligue a mesma no nível médio e deixe misturar tudo até
obter uma mistura lisa. Adicione o extrato de baunilha. Peneire o açúcar de
confeiteiro e adicione-o pouco a pouco. Deixe tudo se incorporar bem. Adicionar
o leite. Após misturar por cerca de 5 minutos, a creme de manteiga já terá obtido
uma boa consistência. E está pronto!
Dica: * Se você quiser um creme mais sólido, você só precisa adicionar um
pouco mais de açúcar em pó! * Este creme de manteiga pode ser utilizado em
varios tipos de tortas, bolos e doces tanto para decorar quanto para preencher!
* Para os cupcakes use um ponto estrela no saco de confeitar! * E se você quizer
fazer um creme de chocolate? É bem simples, adicione 1 xícara de cacau em pó
durante a mistura, e pronto!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten